När vänner och bekanta såg Mikael gå från mycket sjuk till friskare än
någonsin så kom frågorna.

🌱Hur lyckades du?
🌱 Vad äter du?
🌱 Hur hänger allt ihop?
🌱 En vän till mig har svåra smärtor i fötterna, kan det vara samma sak du du hade?
🌱 Min dotter har så svåra eksem. Kan det vara maten?
🌱 Är maten verkligen så viktig? Har vi inte vant oss vid pizza?

Micke svarade genom att börja rita bilder. Bilder i kombination med text säger så mycket mer och bilder har en förmåga att sätta sig på näthinnan.
Bilderna och texterna har nu blivit till boken ”Frisk NaturligtVis”. Om boken kan hjälpa en enda person till ett bättre liv är det värt var enda minut av ”knep och knåp”.

Boken kan köpas via vår ingenjörsfirmas hemsida, där vi skapat en liten web-shop. http://edume.nu/butik/
Pris: 125 kr/st + frakt. Fri frakt över 499 kr (Tänk på miljön och plånboken och beställ tillsammans med vänner och bekanta).

Presentation av boken dvs. ”baksidan”
Mikael Andersson är en ingenjör som jobbat med utveckling av industriella processer i 25 år, bland annat inom livsmedel och medicinteknik. Han drabbades av mycket svåra kroniska ledinflammationer men blev frisk tack vare många tjocka böcker, få modiga läkare och framför allt råd från tidigare sjuka som bekämpat kroniska sjukdomar genom att ge kroppen optimala förutsättningar för hälsa.
Frisk NaturligtVis är boken Mikael önskade fanns när han var sjuk.
Frisk NaturligtVis beskriver på ett kortfattat, kärnfullt och illustrativt sätt vad vi alla kan göra för att minska risken för vår tids hälsogissel – de kroniska sjukdomarna. Även den som redan drabbats kan väsentligt öka sina chanser att helt eller delvis återfå hälsan, genom att ge sin kropp bästa förutsättningar för läkning.