Det är storm, börsen rasar, det råder en Corona skräck/hysteri/förberedelse och … handsprit samt munskydd är slut.

Nu gäller det att fokusera på det positiva.

Jag och Micke tillhör inte riskgruppen som drabbas värst av Corona- eller säsongsviruset. Vi tillräckligt unga och friska. Tänk om Micke inte tog sig ur sitt inflammatoriska tillstånd? Tänk om han hade medicinerat med starka biologiska immundämpare idag? Då hade han tillhört en av grupperna i riskzonen. Gruppen som varje år rekommenderas att vaccinera sig mot säsongsinfluensan. Gruppen som helst inte ska träffa snoriga barnbarn. Jag känner stor lycka och tacksamhet att vi tillhör den friska gruppen idag.

Corona ger stora effekter på vårt resande. Företag blir innovativa och löser resebehovet på annat sätt. Sätt som är mycket bättre för miljön. Slutbesiktning av maskiner kan ske på videolänk innan de skeppas till Sverige. Möten måste ske över videokonferenssystem som tekniskt ibland överträffar ett Face-to-Face möte. Hade varit trevligt om antal flyg i luften hade minskat liiiiite, eller hur? Jag vill hoppas att ”rese-stoppet” ger positiva effekter på minskat resande i framtiden. Coronaviruset låter planeten återhämta sig – balsam för plantsjälen. (iaf en kort stund)

Taget från flyg-radar.se 200312

När Kina satte städer i karantän så ökade nerladdning av recept – kanske mest bakverk. Om samma sak händer här så får vi ta tillfället i akt och förnya vår receptsamling. Fler kreativa rätter av naturliga råvaror.

Om 25 år är vi ofrånkomligt i en av riskgrupperna, åldern kan vi inte påverka. Vi kan dock påverka hur friska vi är genom att ge kroppen bästa förutsättning.

🥕 Förse kroppen med den mat kroppen är skapt för – Naturlig oprocessad mat av fina råvaror.
🥕 Sömn, motion och jobb i lagom mängd.
🥕 Omges av personer som får oss att må bra.

Detta ger större effekt än dubbla munskydd och dagliga bad i handsprit. 

Ta hand om varandra!

Kram Madde

PS. Stormen ser jag inget positivt med … det blir vår även utan storm. DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *